DE PANNEKOEKTREIN

Contact en openingstijden De Pannekoektrein Marrum

DIENSTMEDEDELING VOOR ALLE REIZIGERS:

Met pijn in ons hart en veel verdriet zien wij ons gedwongen om De Pannekoektrein tijdelijk te sluiten wegens personeelstekort. Daarom is het momenteel niet mogelijk om de trein op stoom te houden. 

We hopen zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan. We zullen dit tijdig op onze website en via Facebook kenbaar maken en hopen u dan spoedig weer als reiziger op Station Marrum te mogen begroeten.
Graag tot dan!


Voor groepen vanaf 20 personen kunt u in overleg ook buiten openingstijden reserveren. U kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Heeft u de trein ‘gemist’ of heeft hij vertraging? Geen probleem! Neemt u plaats in onze wachtkamer tot de volgende trein ‘arriveert’ en er weer een zitplaats voor u vrij is…

Contact
U vindt de Pannekoektrein aan Perron 1 van Station Marrum. Voor de locatie, zie onderaan deze pagina. Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens openingstijden. Buiten openingstijden verzoeken wij u contact met ons op te nemen via e-mail of onderstaand contactformulier.

Parkeren en toegankelijkheid
U kunt parkeren op ons parkeerterrein naast de Pannekoektrein of aan de overkant van de weg. Volgt u hiertoe de aanwijsborden. Wanneer u om het witte hek heen loopt komt u bij de ingang van het station. Zowel het station als de Pannekoektrein is rolstoeltoegankelijk.

Betaalmogelijkheden en kadobonnen
U kunt bij ons op de volgende manieren betalen: contant, pin en creditcard. Tevens accepteren wij de volgende kadobonnen:

Reserveer hier uw zitplaatsen in de Pannekoektrein

Wilt u reserveren voor de dag zelf, dan raden we u aan even te bellen om zeker te zijn van zitplaatsen in de trein.
Let op: uw reservering is pas geldig na een bevestiging.

LET OP: OP DIT MOMENT ZIJN WIJ HELAAS GESLOTEN, ZIE ONS BERICHT BOVENAAN DEZE PAGINA. WE HOUDEN U OP DE HOOGTE VAN DE OPENINGSTIJDEN VIA DEZE WEBSITE EN FACEBOOK.

    De Pannekoektrein: de leukste pannenkoeken van Friesland op station Marrum!

    Perron 1, Station Marrum | Stasjonswei 24, 9073 GJ Marrum