DE PANNEKOEKTREIN

Als je bij het leukste verjaardagsfeestje wilt zijn, kom dan met z’n allen naar De Pannekoektrein!

'Pannenkoeken eten'
kinderfeestje

'Ritje met Percy de trein en pannenkoeken eten' kinderfeestje

Pannenkoeken eten:

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom aan boord van De Pannekoektrein. Eerst krijg je van stationschef Trijntje natuurlijk je treinkaartje, zodat je mee mag reizen met de trein. Als jarige ben je vandaag de machinist van de trein en mag je de pet van de machinist lenen.

De versierde coupé in de trein ziet er al meteen heel feestelijk uit! En met de meegebrachte cadeautjes wordt het een waar feestje. En natuurlijk krijg je ook van ons een leuk cadeautje!

Als alle cadeautjes zijn uitgepakt wordt het tijd om de knorrende magen te gaan vullen. In de trein zetten we heerlijke pannenkoeken voor jullie op tafel, die jullie zelf mogen ‘versieren’ met allerlei lekkers en natuurlijk, het allerbelangrijkste, lekker opeten! En natuurlijk is er ook voor iedereen ranja.

De Pannekoektrein Marrum Friesland Pannekoeken KinderfeestjeHeb je reuzentrek en lust je meer pannenkoeken? Geen probleem. Het is feest en dus bakken onze stokers net zoveel pannenkoeken voor jullie als jullie op kunnen.

Na het eten is er tijd om ons spannende spoorspel spelen of gezellig te kleuren. Als het mooi weer is, dan kunnen jullie ook nog het stationsgebied gaan verkennen met een leuke speurtocht.

Na afloop maken we een mooie foto van jou als machinist op de locomotief van de trein. Als extra cadeau krijg je deze foto op een prachtige oorkonde thuis gestuurd.

Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom gauw naar De Pannekoektrein!

Handig om te weten:
• de prijs is € 12,50 per kind
• inclusief een kinderijsje is de prijs € 16,50 per kind
• het feestje duurt ongeveer anderhalf uur
• geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
• dit feestje kan worden gevierd op vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur
• parkeren is gratis; dit kan op het parkeerterrein naast De Pannekoektrein

Een ritje met Percy de trein en pannenkoeken eten:

Je gaat op reis met ‘Percy de trein’. Dit is een unieke belevenis! Percy trekt de gezellige wagon waarin je kunt zitten. En daar gaan we dan, richting de waddendijk! Onderweg is er veel te beleven en zien. Wat een prachtige reis.

Terug op het station stapt iedereen in De Pannekoektrein. Als jarige ben je vandaag de machinist van de trein en mag je de pet van de machinist lenen. De versierde coupé in de trein ziet er al meteen heel feestelijk uit! En met de meegebrachte cadeautjes wordt het een waar feestje. En natuurlijk krijg je ook van ons een leuk cadeautje!

De Pannekoektrein Marrum Friesland Pannekoeken KinderfeestjeAls alle cadeautjes zijn uitgepakt wordt het tijd om de knorrende magen te gaan vullen. In de trein zetten we heerlijke pannenkoeken voor jullie op tafel, die jullie zelf mogen ‘versieren’ met allerlei lekkers en natuurlijk, het allerbelangrijkste, lekker opeten!! En natuurlijk is er ook voor iedereen ranja.

Heb je reuzentrek en lust je meer pannenkoeken? Geen probleem. Het is feest en dus bakken onze stokers net zoveel pannenkoeken voor jullie als jullie op kunnen.

Na het eten is er tijd om ons spannende spoorspel spelen of gezellig te kleuren. Als het mooi weer is, dan hebben we ook nog een leuke speurtocht voor jullie. Wie kan alle vragen beantwoorden? 

Na afloop maken we een mooie foto van jou als machinist op de locomotief van de trein. Als extra cadeau krijg je deze foto op een prachtige oorkonde thuis gestuurd. Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom gauw naar De Pannekoektrein!

Handig om te weten:
• de prijs is € 15,95 per kind
• inclusief een kinderijsje is de prijs € 19,95 per kind
• het feestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur
• geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

• voor dit feestje geldt een minimum van 8 kinderen en maximum van 12 kinderen

• dit feestje kan worden gevierd op vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur

• parkeren is gratis; dit kan op het parkeerterrein naast De Pannekoektrein

Reserveer hier uw kinderfeestje in de Pannekoektrein

    De Pannekoektrein: de leukste pannenkoeken van Friesland op station Marrum!

    Perron 1, Station Marrum | Stasjonswei 24, 9073 GJ Marrum