DE PANNEKOEKTREIN

Als je bij het leukste verjaardagsfeestje wilt zijn, kom dan met z’n allen naar De Pannekoektrein!

'Pannenkoeken eten'
kinderfeestje

'Ritje met Percy de trein en pannenkoeken eten' kinderfeestje

'Pottenbakken en pannenkoeken eten' kinderfeestje

Pannenkoeken eten:

Nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom aan boord van De Pannekoektrein. Eerst krijg je van stationschef Trijntje natuurlijk je treinkaartje, zodat je mee mag reizen met de trein. Als jarige ben je vandaag de machinist van de trein en mag je de pet van de machinist lenen.

De versierde coupé in de trein ziet er al meteen heel feestelijk uit! En met de meegebrachte cadeautjes wordt het een waar feestje. En natuurlijk krijg je ook van ons een leuk cadeautje!

Als alle cadeautjes zijn uitgepakt wordt het tijd om de knorrende magen te gaan vullen. In de trein zetten we heerlijke pannenkoeken voor jullie op tafel, die jullie zelf mogen ‘versieren’ met allerlei lekkers en natuurlijk, het allerbelangrijkste, lekker opeten! En natuurlijk is er ook voor iedereen ranja.

De Pannekoektrein Marrum Friesland Pannekoeken KinderfeestjeHeb je reuzentrek en lust je meer pannenkoeken? Geen probleem. Het is feest en dus bakken onze stokers net zoveel pannenkoeken voor jullie als jullie op kunnen.

Na het eten is er tijd om ons spannende spoorspel spelen of gezellig te kleuren. Als het mooi weer is, dan kunnen jullie ook nog het stationsgebied gaan verkennen met een leuke speurtocht.

Na afloop maken we een mooie foto van jou als machinist op de locomotief van de trein. Als extra cadeau krijg je deze foto op een prachtige oorkonde thuis gestuurd.

Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom gauw naar De Pannekoektrein!

Handig om te weten:
• de prijs is € 9,50 per kind
• inclusief een kinderijsje is de prijs € 13,00 per kind
• het feestje duurt ongeveer anderhalf uur
• geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar
• dit feestje kan worden gevierd op woensdag en vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur
• parkeren is gratis; dit kan op het parkeerterrein naast De Pannekoektrein

Een ritje met Percy de trein en pannenkoeken eten:

Je gaat op reis met ‘Percy de trein’. Dit is een unieke belevenis! Percy trekt de gezellige wagon waarin je kunt zitten. En daar gaan we dan, richting de waddendijk! Onderweg is er veel te beleven en zien. Wat een prachtige reis.

Terug op het station stapt iedereen in De Pannekoektrein. Als jarige ben je vandaag de machinist van de trein en mag je de pet van de machinist lenen. De versierde coupé in de trein ziet er al meteen heel feestelijk uit! En met de meegebrachte cadeautjes wordt het een waar feestje. En natuurlijk krijg je ook van ons een leuk cadeautje!

De Pannekoektrein Marrum Friesland Pannekoeken KinderfeestjeAls alle cadeautjes zijn uitgepakt wordt het tijd om de knorrende magen te gaan vullen. In de trein zetten we heerlijke pannenkoeken voor jullie op tafel, die jullie zelf mogen ‘versieren’ met allerlei lekkers en natuurlijk, het allerbelangrijkste, lekker opeten!! En natuurlijk is er ook voor iedereen ranja.

Heb je reuzentrek en lust je meer pannenkoeken? Geen probleem. Het is feest en dus bakken onze stokers net zoveel pannenkoeken voor jullie als jullie op kunnen.

Na het eten is er tijd om ons spannende spoorspel spelen of gezellig te kleuren. Als het mooi weer is, dan hebben we ook nog een leuke speurtocht voor jullie. Wie kan alle vragen beantwoorden? 

Na afloop maken we een mooie foto van jou als machinist op de locomotief van de trein. Als extra cadeau krijg je deze foto op een prachtige oorkonde thuis gestuurd. Dus nodig al je vriendjes en vriendinnetjes uit en kom gauw naar De Pannekoektrein!

Handig om te weten:
• de prijs is € 12,00 per kind
• inclusief een kinderijsje is de prijs € 15,50 per kind
• het feestje duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur
• geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar

• voor dit feestje geldt een minimum van 8 kinderen en maximum van 12 kinderen

• dit feestje kan worden gevierd op woensdag en vrijdagmiddag vanaf 14.30 uur en zaterdagmiddag vanaf 12.00 uur

• parkeren is gratis; dit kan op het parkeerterrein naast De Pannekoektrein

Pottenbakken en pannenkoeken eten: Dit feestje is tijdelijk niet mogelijk.

De Pannekoektrein Marrum Friesland Pannekoeken KinderfeestjeDit is wel heel leuk! Pottenbakken én pannenkoeken eten op je feestje! Eerst ga je gezellig pottenbakken bij Irene in de pottenbakkerij. Je maakt je eigen beker op de draaischijf. Deze kun je decoreren door je eigen naam erin te schrijven of te versieren met stempels of mooie kleuren. Daarnaast mag je nog andere leuke dingen maken aan tafel zoals bijvoorbeeld een slak, slang of een egeltje, een naambordje of een sieradenpotje. De mogelijkheden zijn eindeloos!

En als jarige krijg je uiteraard ook nog een leuk cadeau gemaakt door de pottenbakker zelf. Jullie werkstukken worden na het feestje gedroogd en gebakken en kunnen na 6 weken worden opgehaald.

Vervolgens ga je ‘op reis’ met De Pannekoektrein. Eerst krijg je van stationschef Trijntje natuurlijk je treinkaartje, zodat je mee mag reizen met de trein.

Als jarige ben je vandaag de machinist van de trein en mag je de pet van de machinist lenen. De versierde coupé in de trein ziet er al meteen heel feestelijk uit! En met de meegebrachte cadeautjes wordt het een waar feestje. En natuurlijk krijg je ook van ons een leuk cadeautje!

Als alle cadeautjes zijn uitgepakt wordt het tijd om de rommelende magen te gaan vullen. In de trein zetten we heerlijke pannenkoeken voor jullie op tafel, die jullie zelf mogen ‘versieren’ met allerlei lekkers en natuurlijk, het allerbelangrijkste, lekker opeten! En natuurlijk is er ook voor iedereen ranja.

Heb je reuzentrek en lust je meer pannenkoeken? Geen probleem. Het is feest en dus bakken onze stokers net zoveel pannenkoeken voor jullie als jullie op kunnen.

Na het eten is er tijd om ons spannende spoorspel spelen of gezellig te kleuren. Als het mooi weer is, dan kunnen jullie ook nog het stationsgebied gaan verkennen met een leuke speurtocht.

Na afloop maken we een mooie foto van jou als machinist op de locomotief van de trein. Als extra cadeautje krijg je deze foto op een prachtige oorkonde thuis gestuurd.

Handig om te weten:
• de prijs is € 19,00 per kind
• voor dit feestje geldt een minimum van 8 kinderen en maximum van 12 kinderen
• inclusief een kinderijsje is de prijs € 22,50 per kind
• het feestje duurt in totaal ongeveer drie uur (anderhalf uur pottenbakken, anderhalf uur pannenkoeken eten)
• geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
• dit feestje kan worden gevierd op vrijdagmiddag om 15.00 uur (beperkte beschikbaarheid)
• na 6 weken zijn de potjes klaar. Deze kunnen worden opgehaald in de pottenbakkerij.
• parkeren is gratis en kan zowel bij de pottenbakkerij als bij de Pannekoektrein

Reserveer hier uw kinderfeestje in de Pannekoektrein

De Pannekoektrein: de leukste pannenkoeken van Friesland op station Marrum!

Perron 1, Station Marrum | Stasjonswei 24, 9073 GJ Marrum

Openingstijden: 

Woensdag en Donderdag geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur. 

Vrijdag tot en met Zondag geopend van 12.00 uur tot 21.00 uur.

(keuken sluit om 20.00 uur)